""
logo Hands to Hire

HANDS to HIRE:   Ervaringen van klanten - Wat klanten vertellen

Home

Elektrotechniek

Warmtepompen

Vloerverwarming

Woning Isolatie

Zonnepanelen

Sanitair

Projecten

Reviews

Contact

"" ""
Amad van Hands to Hire heeft naar volle tevredenheid gewerkt aan de verbouwing van de keuken in ons appartement in Amsterdam.
Hij heeft de oude keuken afgevoerd, de leidingen en stopcontacten aangepast en een een nieuwe groep gemaakt in de meterkast. Ook de wanden heeft van de keuken heeft hij aangepast: de oude tegels heeft hij verwijderd en de wanden zijn gestuct en geverfd.
Dankzij hem kon de nieuwe keuken zonder problemen en op tijd worden geplaatst. Het is prettig met hem te werken, hij is netjes, komt zijn afspraken na en overlegt als er eens iets tegenzit. We kunnen hem van harte aanbevelen.
Boto

 
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Wij zijn heel tevreden over het keurige werk van Amad in ons huis en kunnen hem van harte aanbevelen. 
René en Shirley, Amsterdam

 
Amad heeft in mijn jaren 30-woning die 10 jaar had leeg gestaan, de elektriciteit vernieuwd, een nieuwe stoppenkast geplaatst, de wc en badkamer gerenoveerd (nieuwe wc en nieuwe tegels), de keuken aangepast, een warmtepomp geplaatst, de muren, vloeren en plafonds geisoleerd en vernieuwd, waarbij vloerverwarming werd aangelegd evenals een ventilatiesysteem. Ik ben daarom nu van het gas af. Amad is heel technisch onderlegd, heeft veel ervaring op diverse terreinen binnen de bouw en heeft veel kennis van materialen. Ik vond het bijzonder plezierig dat hij mij meenam in zijn overwegingen en samen met mij nadacht over goedkope oplossingen (bijvoorbeeld materialen zocht die in de uitverkoop waren), aangezien mijn budget beperkt was. Hij heeft me ook geholpen bij het renoveren van de oude woning, die ik nog moest verkopen. De samenwerking verliep buitengewoon prettig. Amad is zeer vriendelijk, betrouwbaar en perfectionistisch ingesteld, waardoor de afwerking mooi is.
Emma

Amad heeft in onze woning het afgelopen jaar diverse werkzaamheden uitgevoerd, onder andere een renovatie van de badkamer na langdurige lekkage en en herstelwerk aan de gevel (houtskeletbouw) waarbij een deel vervangen moest worden en verbeterde isolatie is aangebracht. Hij is inventief in het vinden van oplossingen voor bouwkundige problemen en werkt secuur met kwalitatief hoogwaardige materialen. We zijn erg tevreden met het bereikte resultaat.
Arjan

Zeer kundig en betrouwbaar, meedenkend.
Amad heeft een aantal projecten in mijn huis gedaan: een stevige houten muur op de bovenverdieping geplaatst, met een deur, om zo een overloop en een aparte slaapkamer te créeren. Een nieuwe badkamer met ligbad, toilet en grote glazen doucheafscheiding met deur geplaatst, beneden een nieuwe wc en vervanging van mijn gasplaat door inductie. Alles is zeer netjes afgewerkt, Amad kiest voor stevige, duurzame materialen, had hele goede ideeën en praktische oplossingen, waardeerde ook dat hij materiaal hergebruikte waar het kon. Een echte vakman, kan bijna alles, ben zeer content met het resultaat en raad zijn diensten van harte aan.
Jeroen

Amad is iemand die met je meedenkt om de beste oplossing voor de klus te vinden die bij de klant past. Naast praktisch denken, ziet hij ook of het aansluit bij de sfeer van de ruimte en de visuele wensen van de klant.
Voor mij voelt het uitbesteden van een klus in mijn huis of studio aan Amad als vertrouwd, degelijk en gezellig!
Tinca

In ons vakantiehuis zijn twee kamers samengevoegd tot een mooie nieuwe kamer en is de slaapkamer gerenoveerd; de muren en vloeren van beide kamers zijn geïsoleerd en van CV en houten vloeren voorzien. Amad doet alles in goed overleg, legt keuzes voor en geeft inzicht in de prijs. Hij is sympathiek en prettig om mee te werken. 
El en Ineke
"" ""  
"" ""  
"" ""  
""